FAQ

Staat je vraag hier niet tussen, stuur je vraag dan naar: info@lunchr.nl

-------------------------

Waarom LUNCHR?
Omdat we geven om het milieu, de aarde en onze naasten. Plus wij zien jou graag stijlvol door de dag gaan! 


Hoeveel broodjes passen in de LUNCHR?
6 tot 8 broodjes. Fruit past er ook gemakkelijk in!

Kan beleg door de LUNCHR lekken zoals jam, stroop of chocoladepasta?
De binnen voering zorgt ervoor dat beleg niet doorlekt. Je kunt gerust je boterhammen beleggen met jam, stroop en dergelijke voorbeelden. Echter raden wij aan geen yoghurt, pap en soortgelijke voedingswaren in je LUNCHR te verpakken. De binnen voering is waterafstotend, de LUNCHR is niet waterdicht, doe er geen vloeistoffen in. 

Is de LUNCHR voedselveilig?
Ja, de LUNCHR is voedselveilig. LUNCHR is bedoeld om voedsel in mee te nemen voor de lunch. De LUNCHR’s zijn voorzien van een voedselveilige binnen voering.

Hoe maak ik mijn LUNCHR het beste schoon?
Wij raden aan om de LUNCHR binnenstebuiten te keren en af te spoelen onder de kraan en/of met een vochtige doek af te nemen. Je kunt zeep gebruiken. Mocht het niet schoon genoeg zijn of vies ruiken, dan kun je de LUNCHR wassen in de wasmachine tot 30 graden.

Kan de LUNCHR in de wasmachine en droger?
De LUNCHR kan in de wasmachine op 30 graden, maar dit is niet noodzakelijk om het product goed schoon te krijgen. De LUNCHR kan NIET in de wasdroger. 
Voor een maximale levensduur adviseren wij om de LUNCHR maximaal 1 keer per maand in de wasmachine te stoppen.

Wat maakt het product duurzaam?
LUNCHR is herbruikbaar. Hierdoor hoef je niet telkens wegwerpverpakkingen zoals een boterhamzakje of aluminiumfolie te gebruiken die slecht zijn voor het milieu. LUNCHR wordt verantwoord geproduceerd in Europa met duurzame materialen.

Hoelang duurt de verzending?
Je ontvangt een track and trace code om je bestelling te volgen. Doorgaans duurt het 1-3 werkdagen voordat onze partner PostNL de bestelling levert.

Wat is de minimale bestelorder B2B?
Vanaf 25 stuks shop je zakelijk bij LUNCHR.

Wat is de minimale bestel order B2B met eigen logo opdruk?
De minimale afname is 25 stuks.

Kan ik bij een order van 2 of meer stuks de LUNCHR’s ook elk apart in een verpakking ontvangen?
Wil je losse LUNCHR's elk in een eigen doosje ontvangen dan kun je solo LUNCHR's bestellen. De LUNCHR's van de Friends pack en de Family pack ontvang je in één doosje.